Konkurrencen løber fra den 7.09.2015 til den 7.10.2015. Vinderbillederne udvælges af en jury.

Ved deltagelse i konkurrencen giver du Metroselskabet tilladelse til, at dit billede kan blive brugt på hjemmesider, på print og på metroens sociale medier (Facebook, Instagram, LinkedIn).

Hvis du vinder

Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail eller telefon. Metroselskabet tilbyder tidspunkter for helikoptertur i uge 43 og aftaler med vinderne. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Retningslinjer for billeder

Alle billeder gennemses af Metroselskabet for at sikre, at der ikke offentliggøres upassende materiale på konkurrencesiden. I tilfælde af, at der findes ulovlige, upassende eller stødende billeder på siden, vil disse blive øjeblikkelig fjernet..

Hvis en tredjepart er afbildet og genkendelig på dit billede, skal tredjeparten have godkendt og tilladt brugen af billedet i konkurrencen.

Behandling af personlige oplysninger

Metroselskabet indsamler, bruger, beskytter og opbevarer personlige oplysninger, der indsamles i forbindelse med konkurrencen på hjemmesiden m.dk/kbhfraoven.

Metroselskabet gemmer ikke de personlige oplysninger, der rekvireres i forbindelse med udnævnelse af vindere, og oplysningerne vil blive slettet, så snart konkurrencen er slut, og vinderne har modtaget deres præmier.

Metroselskabet forpligter sig til, at alle personlige oplysninger behandles på ansvarlig vis, og at alle personlige oplysninger håndteres fortroligt og i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Regler for deltagelse

Ansatte hos Metroselskabet, Metro Service og CMT kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er hverken støttet, sponsoreret eller administreret af Facebook.

Hvis du har spørgsmål til konkurrencen, er du altid velkommen til at skrive til os på adminkom@m.dk